- Thank you received: 0
Keisinger ház
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Ha gondolod és ha majd rá fog érni, akkor elhívhatom, ha mindenképpen beszélni akarsz vele, bár nemrég beszéltem vele és azt mondta nagyon elfoglalt és hogy valami forró nyomon van és akkora szagot fogott, hogy már töltik a nevére a Nobel díjat. Nem tudom mit talált, de biztos, hogy valami fontosat." Már a megfogalmazásból kiérzed, hogy Erika mennyire Ottosnak tarthatja a professzort, nameg, hogy hányszor mondhatott már ilyesmit. Legalábbis ezt veszed ki a kétked? szemforgatásból.
-"A sétával semmi probléma nincs, én is szívesen sétálok erre, veled is, bár ez olyan hely, ahol az emberek inkább egyedül akarnak lenni, vagy egymás társaságában, ha jól vettem ki..." az elképzelt augmented reality viszont a Lover's Lane kifejezést írja ki a látóteredbe. "Most is csak az el?zményekkel van gondom, nem veled... Csak ha nem válaszolnék, vagy túl hallgatag volnék vagy valami... Csak egyszer?en... nem tudom kiverni azt az arcot a fejemb?l. Az volt az egészben a legszörny?bb..." borzong meg érezhet?en.
Csapat riadó!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Ugyan, ne szabadkozz, ez most nem olyan séta, nem randi, vagy valami. Nem vagyok az a típus, aki kihasználna egy ilyen helyzetet, neked most támogatásra van szükséged és ezt próbálom a magam módján megadni. Én tényleg úgy gondoltam, hogy jót tenne neked egy séta, nem voltak hátsó szándékaim. Elég aljas dolog lenne t?lem, igaz írtak már cifrábbat is rólam, de attól még sosem tenném.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Inkáb te ne szabadkozz, mert így még ha akarnám se tudnám kiverni a fejemb?l, hogy mennyire veszélyes fickó vagy." mosolyog erre egy kicsit szélesebbet. "Ne tudd meg, hogy rólunk mennyit összehordtak már a különböz? újságok. Csodálkozom, hogy a helyi Inside View még nem kapott fel minket. Szerintem az az egy szennylap ami kimaradt, de ha figyelsz a többire, akkor neked kellene inkább félned, hogy velünk vagy összezárva..."
Csapat riadó!
- Igazából egy ilyen lapot sem olvasok el soha. Csak ha épp valamiért az orrom alá dugja valaki. Szóval rólad sem hallottam semmit, nálam tiszta lappal indulsz - mosolyodok el én is.
- De ha szeretnéd, egyszer bevásárolunk bel?lük és egy-két órát végig vigyorgunk a sok marhaságon. És igenis veszélyes fickó vagyok. Már a magam módján. Lehet, hogy lötyög az izmaimon a ruha, de egy éjszaka alatt összerakok olyan cuccot, ami er?sebb, mint amit le kell vele gy?zni. Például múlt éjjel is alkottam valami szépet, majd meg kell nézned. Már nem kell gyalog járnom a városban. És ha egy járgányt katonai felszereléssel rakok össze, az azért mégiscsak er?t jelent valahol. Bocsi, csak picit rá szerettem volna világítani, hogy igaz, hogy sok dologban szerencsétlennek t?nhetek, de van olyan témakör, ahol igazi ász vagyok. Csak hogy kicsit fényezzem magam. - mondom vigyorogva egyértelm?vé téve, hogy nem sért?désb?l vagy dicsekvésb?l, csak a saját önértékelésem javításaképp mondtam mindezt.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
Ez alapján Erika inkább a humán irányból igyekszik megközelíteni a tárgyat, mint number crunch irányból, vagy épp inkább pszichológiai irányból, mint fizikaiból. Ahogy eddig észrevetted, sokkal emberközelibb, mint egy olyan absztrakt dolog, mint a matek, de jobb is így. Érdekesek azok a komputerek, de annyira nem, hogy el is akarj egyet csábítani.
-"Itt se én olvasom, de Azuminak jár az összes. Persze még mindig jobb, hogy ezek. El tudom képzelni, mi lenne otthon, ha olyanokat olvasna, amiket a szépségszalonokban tesznek ki." fintorodik el félig még mindig mosolyogva a dolgon. Te viszont már kevésbé lep?dnél meg, ha rózsaszín pletykalapokat olvasna, inkább illenek ugyanis egy olyan lányhoz, akinek a közvetlen közelében legalább hat kozmetikumot tudsz beazonosítani pusztán az orroddal és még legalább ennyi illatszert. Akkor is ha azok a rá jellemz? természetes dolgok.
-"Kösz, én nem élek olyasmivel. Az olyanoknak való, akiket érdekel, hogy melyik médiaszemélyiséget melyik másikkal hozta össze a jó sors, vagy épp a balszerencse. Én nem vagyok ennyire pletykás. Mondjuk tudom, hogy ha tovább adom, ha nem, nem tudom megállítani a láncot, de a pletykák és a rossz hír nem túl jó együtt. F?leg ha egy igazán szaftos pletyka mellé odateszik a neved is, mint forrást. Ki szereti, ha rossz hírbe hozzák?"
-"Ha gondolod, megnézhetem, habár annyira nem értek az autókhoz, meg én inkább aszerint választok, hogy melyik áll közelebb hozzám, akkor is ha mondjuk hatszáz fordulattal kevesebbet tud, mint a másik. Addig amíg gurul és jól érzem magam benne, nekem megfelel. Ottoval kellene ezt megbeszélned, ? szerintem még össze is töri neked, szóval utólag még a törési zónákat is letesztelné és be is tudna számolni neked err?l, amint kiengedik az intenzívr?l."
-"Nem, egyáltalán nem t?nsz szerencsétlennek. Valahogy csak bejutottál egy mérnöki szakra egy nagy hír? intézménybe. AZ más kérdés, hogy pont olyan helyet sikerült kiszúrnod magadnak, ahol a katonai technológia sem ér semmit, ha valaki pont téged akarlak megcélozni a szélvéd? és a páncél mögött. Akkor egy tank sem ment meg téged, ha nincs benne egy másik mágus aki megvédjen. Nameg ha a bácsikám el?adásaira is bejársz néha érdekl?désb?l, még a végén el?bb fölfogod majd, mint én bármikor. Az el?bb legalább fogalmad volt arról, amir?l szerintem az egész háznak nincs, meg a fél campusnak és még Otto is csak azt mondaná, hogy "f***om sincs mi ez, de f***ául hangzott". Szóval nem vagy olyan szerencsétlen, mint amilyennek hiszed magad." mosolyog egyet rád egy kicsit fáradtan Erika. [Gyanítod, nem a téma volt a fárasztó, hanem a nyugtató és a reggeli sokkhatás.]
Csapat riadó!
- Nembaj, nem is azért kell látnod, mert órákig a m?szaki adatokkal akarnálak traktálni. Az tényleg maradhat Ottonak. Csak kíváncsi lennék a véleményedre majd, hogy hogy tetszik. Mindig büszke vagyok magamra, mikor összerakok valami járgányt, kicsit olyan, mint egy szobrásznak a szobrai. Vagy hogy is mondjam. Na szóval biztos érted. Ja és megoldottam, hogy Otto ne törje össze. Beépítettem egy rejtett kapcsolót, ami az egészet lebutítja kb. egy egyszer? bevásárlóautó szintjére. Hogy úgy mondjam az autóban a lóer?ket adó ménes háromnegyedét lesántítja, a maradékot pedig kikötözi. Amíg Otto nem tudja, hogy mit és hogy kell kikapcsolni, addig nem tud vele repeszteni és kevesebb az esély a kórházba jutásra.
- Örülök, hogy így gondolod, még akkor is, ha ezek a dolgok nem képezik annyira az érdekl?dési körödet. - Majd egy kicsit kihúzom magam és visszamosolygok.
- Szegénykém elég fáradtnak t?nsz, keressünk egy padot, vagy inkább hazamennél pihenni? Mihez lenne most kedved?
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Shadowrun a fórumon
-
Lelke rajta [Of leaps and faiths...]
- MIT campus
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.

How to resolve AdBlock issue?